Smiehaugen
På Sandshamna, med gangavstand til badestrand, Rosenlund Hamn og Coop Marked Sandsøy: Leiligheit med to soverom og sjølvhushald.   Kontakt: Rønnaug Søvik, tlf. 951 40 755. Sjekk også facebook.com/Smiehaugen.  
Korsneset
Brakkerigg (Airbnb)
Hengekøyecampen ‘Vind i luggen’
Overnatting i hengekøyer under open himmel i fiskehjellane på Sandshamna. Frå ferjekaia som er på øya Voksa – det er veg mellom Voksa og Sandsøya – er det 6 km til hengekøyecampen. Her er også tilgang til dusj, toalett og vaskemaskin. Informasjon/bestilling: facebook.com/vindiluggen/
Rosenlund Hamn
Kontaktinformasjon: Facebook: Rosenlund Hamn AS E-post: anja@ronjacapital.no Telefon: 466 11 236
Voksa
Voksa er øya med vegsamband frå Sandsøya. Fergekaia og hurtigbåtkaia er på Voksa.   Sjekk desse alternativa for overnatting: Baadebu (Airbnb) Hytte Voksa (Novasol)
Mikkelholmen
Mikkelholmen ligg sentralt i Sandsøy-samfunnet – det er her brua går over Straumen, som er innløpet til Sandsvågen som skjer seg inn i øya frå aust.   Sjekk desse alternativa: Mikkelbuda (Airbnb)
Skare
På Skare, sørvest på Sandsøya, er det gjennom mange år bygt opp ein landsby av hytter – dei fleste til utleige.   Sjekk desse sidene for meir informasjon: Skare Havstuer: http://www.skarehavstuer.no/ eller Facebook: ‘skarehavstuer.no’. Nord West Hytter: http://www.nwh.no/